Ifjúsági sportnap

Ifjúsági sportnap

A Vidéki Ifjúsági Szövetség által megrendezésre került az Ifjúsági Sportnap 2016 december 10.-én Árpádon. A focikupára Bihar megyei középiskolások jelentkeztek, összesen 8 csapat vett részt a játékban, viszont az érdeklődőkkel, szurkolókkal együtt a jelenlévők száma meghaladta a 50 főt.

Bihar megye átfogó részeiről érkeztek érdeklődők és versenyzők, mint például Érmihályfalva, Margitta, Érkörtvélyes, Monospetri, Micske, Árpád, Örvénd, Élesd.

A rendezvényt Boda Gergely-Zoltán a Vidéki Ifjúsági Szövetség elnöke egy köszöntő beszéddel indította, melyben megköszönte a fiatalok jelenlétét és lelkesedését a program iránt.

Beszédében megemlítette, hogy meglátása szerint ilyen programokra van szüksége a fiatalságnak mivel a sport feldobja és energiát ad nekik a mindennapokhoz, ezért is szeretné tovább vinni ezt a programot és újabb hasonló programokat elindítani.

A csapatok sorsolását követte a csoportmérkőzések, az elődöntő és a döntő.

A kupáért keményen megkellet küzdeni és a szoros küzdelmek ellenére egyik csapat sem adta fel, hanem kitartóan játszották le a mérkőzéseket, a kupát az Érmihályfalvi ifjak vitték büszkén haza.

A hosszú, ám de aktív nap után a csapatok leültek közösen s kielemezték az egész napos eseményt.

A program támogatója a Communitas Alapítvány.