Szabadság Feszt

A Szabadság Feszt 12 pontja!

Az alábbiakban azokat a legfontosabb szabályokat foglaljuk össze röviden, amelyekről feltétlenül tudnotok kell, ha részt akartok venni a Szabadság Feszten. Igyekeztünk nagyon rövidre és lazára venni a dolgot, hogy mindenki megértse.

1) A Fesztre bejutni négy napos bérlettel vagy napi jeggyel lehet. A négy napos bérlet magába foglalja a sátorozás lehetőségét is, a napi jegyekkel nem lehet sátorozni.A jegyért cserében karszalagot kapsz a belépéskor, amire ajánlott nagyon vigyázni, ugyan akkor a karszalag másra át nem ruházható.

2)Az alsó korhatár a négy napos bérlet esetén 15 év, 15 év alatt napi jegyet lehet csak váltani szülői felügyelettel.

3) Ne hozz magaddal semmilyen féle veszélyes vágó- és szúróeszközt, mert ezeket a bejáratnál elkobozzák. (A sátorépítéshez szükséges eszközöket a szervezők biztosítják).

4) A Fesztivál területén tilos a tűzgyújtás.

5) Alkoholos italt SEMMILYEN mértékben NEM LEHET bevinni, még beköltözéskor sem.

6) Háziállatot a Fesztivál területére bevinni tilos. Kivételt képeznek a segítő vagy vakvezető kutyák, amelyeket azonban megfelelő körülmények között, pórázon és szájkosárral kell tartani.

7) Ne csinálj balhét, ne verekedj, ne veszélyeztesd sem a magad, sem a mások testi épségét és lelki nyugalmát. A szabályszegőknek nincs kegyelem: mehetnek haza pihenni.

8) Ne szemetelj és vigyázz a környezetre!

9) A szervezők fényképeket és videókat készítenek a rendezvény ideje alatt. Viselkedj úgy, hogy ne kelljen szégyenkezned, ha meglátod magad a felvételeken.

10) A szervezői csapat és a biztonsági szolgálat azért van, hogy lebonyolítsák a fesztivált és megtartsák a rendet. Kell rájuk hallgatni. Vészhelyzet esetén ugyancsak a STAFF-tagok utasításait kell követni.

11) A Fesztiválon nem lesz értékmegőrző, figyeljetek oda értéktárgyaitokra, az a legjobb, ha csakis a legszükségesebbeket hozzátok magatokkal. Lesz őrzővédő és rendfenntartó szolgálat, de a szervezők nem vállalhatnak felelősséget a személyes holmikért.

12) A vendéglátással, a rendezőkkel vagy bármi mással kapcsolatos észrevételekkel, panaszokkal, ötletekkel a STAFF sátorhoz lehet fordulni. A talált tárgyak ugyanitt adhatók le, az elveszett tárgyak után szintén a STAFF sátornál lehet érdeklődni.

Vigyázzunk egymásra! Jó szórakozást!