ÁRPISZ kupa

ÁRPISZ kupa

 

A program Árpádon a helyi ifjúság és a helyi FEBE alapítvány szervezésében valósult meg.

Az előző évek sikereire alapozva illetve ezen események által szerzett tapasztalatok és visszajelzések alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy a sport a helyi közösség legnagyobb összetartó ereje, épp ezért szeretnénk kiaknázni ezt a lehetőséget minden alkalommal.

A program 2016. július 27.-én valósult meg, melynek célkitűzései az alábbiak voltak: teret és lehetőséget biztosítani a fiatalságnak, megerősíteni mind a fiatalságban, mind a lakosságban az összetartozás fontosságát, csökkenteni a passzivitást.

A program elsődleges célközönsége az árpádi és környéken élő fiatalság volt, de a település és szomszédos települések valamennyi lakosa egyaránt potenciális célközönsége rendezvényeinknek. Közvetlenül érintettek mindazon személyek voltak, akik személyesen jelen voltak az eseményen. Közvetetten érintettek mindazok, akik hallottak vagy a sajtón vagy más személyek által értesültek a rendezvényről. A program ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét. Ezt követően pedig kezdetét vestte az egész napos program, amely magába foglalta a sorsolást, csapatmérkőzéseket, az elődöntőt és a döntőt.

Az esti díjkiosztó után a résztvevők egy tál meleg ételre voltak meginvitálva, amely során a résztvevők kielemezték az egész napos eseményt. Elért eredményeink: egy remek sportnap, elégedett emberek, sajtócikkek melyek tovább népszerűsítik szervezetünket és felhívták az újságokat olvasó emberek figyelmét egyesületünkről.

A program fő támogatója a  Communitas Alapítvány.

 

communitas_vizszintes