Újabb magyar ifjúsági bált szerveznek Nagyváradon

Újabb magyar ifjúsági bált szerveznek Nagyváradon

Május 16-án tartják meg a második Nagyváradi Ifjúsági Bált a Butoiul de Aur (volt Oradea vendéglő, korábban Royal kávéház) étteremben – jelentette be szerdai tájékoztatóján a főszervező Nagyváradi Magyar Ifjúsági Szervezet elnöke, Fehér Tamás, valamint a társszervező Impro Táncegyesület vezetője, Szabó Róbert Csaba és a Sanzon Együttes vezetője, Szőcs Lőrinc.

NAMISZ-2604-by-NB-122

A tavalyi bálon remek volt a hangulat

 

A szervezők kiemelték, annak idején azt ötlötték ki, hogy hagyományteremtő szándékkal egy olyan színvonalas estet hozzanak össze, amelyen a hangulatos környezet mellett a minőségi zene és a jó társaság is garantált legyen. A tavalyi, több mint kétszáz főt bevonzó bál sikere igazolta, hogy van létjogosultsága az ilyen típusú rendezvénynek Nagyváradon, amelyre nemcsak a megyeszékhelybeliek, hanem a környező magyar településekről is érkeztek részvevők. A NAMISZ elnöke ugyanakkor kiemelte, bár ifjúsági bálnak hirdették meg a rendezvényt és a célközönség elsősorban a fiatalság, senkit nem akarnak kizárni, ezért bárkit szívesen fogadnak a mulatságon.

Fehér Tamás tudatta, jól haladnak az idei bál szervezésével, az étteremmel már leegyeztették az esti vacsora menüjét is. A május 16-ai ifjúsági bál 20 órakor kezdődik majd. A részvétel díjköteles, de a szervezők csak a vacsora – egyébként kedvezményes – árát számolják fel. A szervezők idén is körülbelül kétszáz fő részvételére számítanak.

Az érdeklődők bővebb felvilágosításért és a regisztráció érdekében Fehér Tamást keressék a 0751/039-169-es telefonszámon.

Mind1.ma