Felhívás lányoknak: Akár TE is lehetsz a Szabadság Feszt szépségkirálynője! Jelentkezz!

Felhívás lányoknak: Akár TE is lehetsz a Szabadság Feszt szépségkirálynője! Jelentkezz!

A július 9–12. között megrendezendő margittai Szabadság Feszt szervezői versenyt hirdetnek: keresik a fesztivál szépségkirálynőjét! A Miss Freedom Fest nevet viselő szépségversenyre bármely hölgy jelentkezhet, aki betöltötte 16. életévét, de még nem múlt el 28.

Szabadsag Feszt 2014 szepsegverseny

A tavalyi nyertesek

 

A jelentkezési adatlap elkérhető az orsi1224@yahoo.com e-mail címen, illetve kitöltve ugyanide kell visszaküldeni. A jelentkezési laphoz egy teljes alakos fotót is mellékelni kell, ami nem lehet régebbi, mint egy éves. Bővebb felvilágosításért telefonon is érdeklődhetnek Knal Orsolyaszervezőnél a 0747/891-785-ös telefonszámon.

A jelentkezési határidő 2015. június 26.

A szervezők június 30-áig értesítik a jelentkezőket arról, hogy be lettek-e válogatva a július 11-ei döntőbe. A szervezők közönségszavazást is tartanak, a Szabadság Feszt Facebook-oldalán egy héten keresztül lehet majd szavazni a versenyzőkre. A legjobbak közé bejutott lányok négynapos VIP-belépőt kapnak a Szabadság Fesztre, a szépségverseny győztese pedig kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét nyer a Korona*** Hotelben.