Jutalomkirándulás, csapatépítés

Jutalomkirándulás, csapatépítés

Időpont: 2023. május 19-21.

Időtartam: 3 nap, 2 éjszaka

Helyszín: Révi szoros

Cél: A csapat összekovácsolása, a bizalomépítés, a kommunikáció fejlesztése, valamint az együttműködés és motiváció növelése.

Elért eredmények:

  • A résztvevők közötti kötelékek megerősítése.
  • Jobb kommunikáció és hatékonyabb együttműködés kialakítása a csapaton belül.
  • Az újonnan felvett tagok sikeres integrálása a csapatba.
  • Az egyének komfortzónáikon kívül találkoztak és vettek részt újszerű, kihívásokkal teli tevékenységekben, ami hozzájárult a személyes fejlődésükhöz.
  • A csapat tagjai szorosabb kapcsolatokat építettek egymással, növelték a bizalmat egymás iránt, és együttműködve eredményesek voltak a különböző feladatok megoldásában.

Résztvevők száma: Mintegy 35 szervezeti tag vett részt a kiránduláson, beleértve az újonnan felvett tagokat is.

Programok és fellépők:

Az esemény során számos csapatépítő tevékenység zajlott, például túrák, tábortűz, csoportos problémamegoldások, valamint különböző kihívások és versenyek.

Az esti programokban a résztvevők közösen készítettek vacsorát, és szórakoztató játékokkal, zenés-táncos előadásokkal tették még emlékezetesebbé az éjszakákat.

Tartalmi ismertető:

A háromnapos kirándulás során a résztvevők számos kihívással találkoztak, amelyeknek megoldásához csapatmunkára és hatékony kommunikációra volt szükség. A túrák során a résztvevőknek meg kellett birkózniuk a természetes környezet adta nehézségekkel. Az esti programokban a hangulatot a közös tevékenységek és az együtt eltöltött idő emelte.

A kirándulás lehetőséget teremtett a szervezet tagjai számára, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, és erős kapcsolatokat építsenek, ami hozzájárult a közösségük összetartásához. A program kiválóan illeszkedik a szervezet céljaihoz, amelyek között szerepel a közösségépítés és a személyes fejlődés támogatása.

A program kiemelt támogatója a Communitas Alapítvány volt.