Márciusi Ifjak díjátadó – ÁRPISZ

Márciusi Ifjak díjátadó – ÁRPISZ

Laudáció Árpádi Ifjúsági Szervezet

 

2014 szeptemberében alakult meg az az ifjúsági szervezet, amely mai napig rengeteg programot és eseményt rendezett meg közössége számára. Jogi hátterét 2015 tavaszán szerezte meg.

A szervezet tagjai érdeklődő, az újdonságok iránt fogékony, tanulásra kész fiatalokból tevődik össze. Az ifjúsági szférában kifejtett tevékenységeikhez feladataikhoz való hozzáállásuk minden tekintetben megfelelő és kiemelkedő. Úgy gondolom, őszintén törekszenek arra, hogy a közösségük és a fiatalok számára értékteremtő munkát végezzenek. A szervezet vezetője fiatal kora ellenére hiteles, szakmailag felkészült, lelkes és ambiciózus személy, aki megfelelő példával bátorítja a fiatalokat. Kifogástalan magatartású, visszafogott ám ugyanakkor határozott álláspontokat képvisel, aki maradéktalanul képes véghez vinni szervezete céljait és megfelelni a munka során felmerülő feladatoknak, kihívásoknak.

Az elmúlt évben, években közel 20 kaláka programot szerveztek melyek keretében felújították a település parkjait, játszótereit, megtisztították a temetőt az elburjánzó cserjéktől, felvágták az iskola és óvoda számára a fűtéshez szükséges fát, községi napokat szerveztek, mulatságokat, megemlékezéseket és egyéb kulturális eseményeket valósítottak meg. Képzéseket és kirándulásokat szerveztek a kisiskolások és tagjaik számára.

E fáradságos munka iránti tiszteletből díjat adományozunk az Árpádi Ifjúsági Szervezetnek. A díjat átveszi Fechete Tibor a szervezet elnöke.