Idén is Szabadság Feszt!

Idén is Szabadság Feszt!

Idén is Szabadság Feszt! – ezt Boda Gergely Zoltán, a Vidéki Ifjúsági Szervezet (VIDIFISZ) elnöke illetve Demián Zsolt, a Margittai Ifjak Köre (MIK) elnöke jelentette be egy szűk, a fesztivált szervező megbeszélésen. A két főszervező elmondta idén sem marad el Bihar megye legnagyobb ifjúsági eseménye, a Szabadság Fesztivál, a négy napos eseményt 5. alkalommal rendezik meg.

A tavalyi fesztivál megnyitója: Demian Zsolt MIK-elnök, Boda Gergő-VIDIFISZ elnök, Szabó Ödön RMDSZ ügyvezető elnök, Pocsaly Zoltán Margitta Megyei Jogú város polgármestere.

A szervezők a programról még nem árultak pontos részleteket, ami biztos, hogy július 13–16. között tartják a fesztivált, illetve a helyszín is ugyanaz, amit a fesztiválozók már kipróbálhattak és megszokhattak, Margitta új termálstrandja.

„A programról egyelőre nem árulunk el részleteket, a fellépőkkel sikerült megállapodnunk, a továbbiakban pedig a szükséges engedélyeket kell megszereznünk. A munka már több mint két hónapja folyik, a margittai önkormányzattal hamarosan aláírhatjuk az újabb partnerségi szerződést is. Az elkövetkező pár hónapban a támogatókkal kell megegyeznünk illetve a pályázatok kerülnek leadásra” – mondta el Boda Gergely Zoltán, a VIDIFISZ vezetője.

,,Idén az árakat sem szeretnénk növelni, ám a programokat sokkal színesebbre tervezzük. Szeretnénk egy jól működő rendszert és kedvezményeket is kialakítani.

A szervezői csapat is hamarosan véglegesül, hiszen ezek az alapok a legszükségesebbek, hogy gördülékenyen haladjanak a szervezési kérdések.” – ezt már Demián Zsolt mondta

A szervezők ebben az esztendőben is változatos programot állítottak össze, így a fürdőzés mellett napközben számos érdekes és hasznos rendezvényen lehet majd részt venni, esténként pedig koncerteken és bulikban várják a szórakozni vágyókat.

A fesztivállal kapcsolatos információkkal ezután folyamatosan jelentkeznek a sajtóban, de azt ajánlják a fiataloknak, hogy kövessék a Szabadság Feszt Facebook-oldalát is, illetve a Vidéki Ifjúsági Szövetség oldalait a legfrissebb tudnivalókért!