Mi már tudjuk: itt nagy buli lesz! Elkészült a Szabadság Feszt keretprogramja

Mi már tudjuk: itt nagy buli lesz! Elkészült a Szabadság Feszt keretprogramja

A július 9–12. közötti margittai Szabadság Feszt szervezői összeállították a Bihar megyei ifjúsági fesztivál keretprogramját, amit az elmúlt évek tapasztalatai, a szervező partnerekkel tartott folyamatos konzultáció és a fiatalok körében végzett igényfelmérés figyelembevételével raktak össze. A főszervező Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) az egyik legnagyobb partiumi fesztivált igyekszik megtartani annak a rendezvénynek, aminek három évvel ezelőtt megálmodta: a fiatalokat megcélzó, számos szórakozási lehetőséggel tűzdelt, ugyanakkor nevelő szándékú programsorozatnak.

A Szabadság Feszt négy napja alatt megannyi programba bekapcsolódhatnak majd a részvevők. Csütörtöktől vasárnapig a margittai termálstrand adottságait kihasználva számtalan játék, vetélkedő lesz, garantálva a felhőtlen szórakozás élményét. Az ügyességi játékok és sportvetélkedők izgalmas és humoros programok lesznek, és hogy ne legyen tét nélküli a versengés, az ezeken részvevők a fesztivál támogatóinak köszönhetően értékes díjakat is kapnak.

Szabadsag Feszt 2014 vetelkedo

A rendezvény ideje alatt napközben a vetélkedőkkel párhuzamosan előadásokon, képzéseken vehetnek részt az érdeklődők. A fesztiválsátorban stand up comedy produkciókra lehet beülni, amikor is ismert erdélyi és magyarországi humoristák szórakoztatják majd a fiatalságot. A viccet félretéve pedig számos olyan program lesz, amelynek témája például a továbbtanulás, a karrier, a fiatalok vállalkozása, vagy az ifjúsági szervezetek és az önkéntesség. Ugyanakkor különböző szaktanácsadással is rendelkezésre állnak majd a szervezők stratégiai partnerei.

Szabadsag Feszt 2014 eloadas

A Szabadság Feszt fő célja azonban éppen a szabadság és a felhőtlen szórakozás lehetőségének biztosítása. Esténként rengeteg buli és koncert lesz, így mindenki válogathat saját zenei ízlése szerint. A szervező csapat már leegyeztette az időpontokat a leendő fellépőkkel, ám hogy pontosan kik is ők, később árulják el. A koncertekkel kapcsolatban, ami garantált: idén is közismert és nagy sikernek örvendő magyarországi zenekarok, valamint erdélyi együttesek lépnek fel mind a nagyszínpadon, mind a fesztiválsátorban. A koncertek után ismert lemezlovasok keverik majd a zenét az éjszakai diszkóban, amikor számtalan meglepetés várja majd a bulizókat. Néhány újítást is bevezetnek a szervezők, így olyan partykra is lehet számítani, amilyet Bihar megyében még nem tartottak.

Szabadsag Feszt 2014 medence party

A fesztivállal kapcsolatos részletes információkkal médiapartnereinknek köszönhetően ezután folyamatosan jelentkezünk, de követhetitek a Szabadság Feszt Facebook-oldalát is a legfrissebb tudnivalókért! Mert egy kis Szabadság Feszt mindenkinek jár!

Mi is az a Szabadság Feszt?

A Szabadság Fesztet a Bihar megyei Margittán idén harmadik alkalommal szervezi meg a legnagyobb bihari ifjúsági szervezet, a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ). Az előző két esztendőben a rendezvény a térség egyik legnagyobb, fiataloknak szóló programsorozatává vált, amihez nagyban hozzájárult a helyszín is: Margitta város teljes infrastruktúrával ellátott új termálstrandja.

Mit kell még tudni a Szabadság Fesztről?

A július 9–12. között Margittán megtartandó ifjúsági fesztivál helyszínén remek sátorozási lehetőség van, árnyékos helyen. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, ennek köszönhető, hogy az előző években nem történt semmilyen incidens sem a sátortáborban, sem a fesztiválterületen.

Szervező partnereink

A rendezvény egyik stratégiai partnere Margitta város önkormányzata, amely április végén tanácsi határozattal döntötte el, hogy beszáll a szervezésbe. Az együttműködési megállapodást alá is írta Pocsaly Zoltán polgármester, valamint a szervező VIDIFISZ vezetősége és a helyi strand ügyvezetője. Ugyancsak szakmai partnerei a Szabadság Fesztnek a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem, valamint az OTP Bank Románia, amelyek a rendezvény szakmai részének és civil programjainak támogatói.

A Szabadság Feszt sajtószolgálata