Javában készülnek a Nagyváradi Ifjúsági Bálra

Javában készülnek a Nagyváradi Ifjúsági Bálra

A Nagyváradi Magyar Ifjúsági Szervezet szervezésében 2015. május 16-án 20 órától, a Butoiul de Aur étteremben (volt Royal kávéház) megszervezésre kerülő Nagyváradi Ifjúsági Bál fővédnöke Ritli László Csongor, az RMDSZ nagyváradi tanácsi frakciójának vezetője. Elmondása szerint azért tett eleget örömmel a felkérésnek, mert számára fontos az, hogy a Bihar megyei fiataloknak legyen lehetőségük minőségi szórakozásra és érezzék jól magukat ott, ahol élnek.

A rendezvény médiatámogatója a Mind1.ma hírportál.

A bál partnerei:

Sanzon Együttes: Szőcs Lőrincz prímás vezetésével minőségi magyar zenével igyekeznek emelni a nagyváradi esték színvonalát.

Vincellér Egyesület: Fazakas Kinga elnöklése alatt, több magyar borásszal partnerségben, a minőségi borokra fektetik a hangsúlyt, színvonalas rendezvényeikkel promoválják a borász szakmát, és a finom borokat.

Impro táncegyesület: Szabó Róbert Csaba irányításával, igyekeznek visszacsempészni a társas táncot a váradiak életébe. Fontos számukra, hogy a fiatalok, tudjanak különböző rendezvényeken a zenéhez illően táncolni.

A bál alatt lesz tombolahúzás is, melyen különböző értékes nyereményeket fognak kiosztani a szervezők a főtámogató és a támogatóknak köszönhetően:

A VIDIFISZ főtámogatóként Boda Gergely elnök által 3 darab páros belépőjegyet ajánlott fel a a tomboja fődíjaként július 9-12 között megrendezésre kerülő Szabadség Fesztiválra. A harmadik éve megrendezésre kerülő eseményre minden évben többszáz fiatal látogat el. Idén is neves fellépők gazdagítják a koncertek repertoárját.

A Vincellér Egyesület támogatása által finom minőségi borokat sorsolnak ki a résztvevők között, melyet magyar borászok termelnek megyénkben.

A Sanzon együttes felajánlásaként az együttes perszonalizált csomagjait fogják kisorsolni a szerencsések között.

A bál támogatója a Rolland Foto. Csikos Rolland méltó elismerést vívott ki szakmai téren munkáival. Az eseményfotózás mellett számos területen bizonyított, nem hiába az egyik legelismertebb fotográfus Nagyváradon. Munkáiról bővebben a rollandfoto.ro weboldalon.