Sikeres volt a második Nagyváradi Ifjúsági Bál

Sikeres volt a második Nagyváradi Ifjúsági Bál

Az aprólékos szervezői munkának beérett a gyümölcse szombaton este, amikor a II. Nagyváradi Ifjúsági Bált tartották meg az egykori Royal kávéházban, mai nevén a Butoiul de Aur étteremben.

masodik ifjusagi bal (7)

A Nagyváradi Magyar Ifjúsági Szervezet (NAMISZ) és a hozzá társult szervezetek hónapokkal ezelőtt hozzáláttak a bál munkálataihoz, aminek meg is látszott az eredménye: minden és mindenki a helyén volt, a részvevők pedig remek hangulatú mulatságon érezhették jól magukat.

masodik ifjusagi bal (1)

Fehér Tamás főszervező

A megjelenteket a szervezők nevében Fehér Tamás, a NAMISZ elnöke köszöntötte, kiemelve, hogy széles körű összefogás eredménye lett az ifjúsági bál. Az esten a zenét is szolgáltató Sanzon Együttessel, valamint az IMPRO Táncegyesülettel, a Vincellér Egyesülettel és a Rolland Fotóval közösen megszervezett magyar bál egy olyan rendezvény, hangsúlyozta Fehér Tamás, amelynek célja a minőségi szórakozási lehetőség biztosítása volt, valamint az, hogy ki- és megmozdítsák azokat a váradiakat, akik igényt tartanak a kulturált szórakozásra. Megköszönte a támogatást az est fővédnökének, Ritli László Csongornak, az RMDSZ városi tanácsosi frakcióvezetőnek, Huszár István nagyváradi alpolgármesternek és Szabó Ödön parlamenti képviselőnek, az RMDSZ Bihar megyei ügyvezető elnökének, továbbá a főtámogatónak, a Communitas Alapítványnak.

masodik ifjusagi bal (6)

A Sanzon Együttes

A támogatók nevében elsőként Ritli László Csongor köszöntötte a bálozókat. Hangsúlyozta: örül annak, hogy ilyen értékteremtő rendezvények is születnek a városban, ahol a fiatalok és a lelkükben fiatalok együtt tudnak lenni. Szabó Ödön is szólt az egybegyűltekhez, kiemelve, mennyire jó az, hogy a magyarság meg tudja tölteni a közösségi tereinket. Egy ilyen hely a mai Butoiul de Aur étterem, amely korábban Nagyvárad vendéglő, azelőtt Royal kávéház volt.

masodik ifjusagi bal (4)

Szabó Ödön

A bálozók remek hangulatban töltötték el az éjszakát a Sanzon Együttes kiváló zenéjére. Az est során megannyi tombolát is kisorsoltak, a szerencsések a Sanzon és a Vincellér Egyesület által felajánlott ajándékcsomagokat, valamint a Szabadság Fesztiválra szóló bérleteket nyertek.

B. B.

masodik ifjusagi bal (5)