Munkában a Szabadság Feszt szervezőcsapata

Munkában a Szabadság Feszt szervezőcsapata

A július 9–12. közötti margittai Szabadság Feszt főszervező csapata a hétvégén Micskén gyűlt össze, hogy finomítsa és véglegesítse a fesztivál programját. A Micskei Ifjúsági Szervezet irodájában egybegyűlt szervezők jó hangulatban, nagy lendülettel álltak munkához, hogy az eddig megválaszolatlan kérdésekre is megoldást találjanak és feldolgozzák az időközben érkezett ötleteket, amelyekből sokat be is építettek a programba, hogy a közönség igényeit minél jobban figyelembe véve hozzák ki a legtöbbet az egyik legnagyobb partiumi ifjúsági fesztivál rendezvényeiből.

staff workshop 2

A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) elnöke, Boda Gergely Zoltán és a szervezet előző vezetője, Bántó Norbert irányította a munkát, melyből kivette a részét számos VIDIFISZ-tagszervezet képviselője. A micskei házigazdák a részvevők megvendégeléséről is gondoskodtak, aminek meg is lett az eredménye: vasárnap délután sok nevetés közepette, de komoly munkával sikerült véglegesíteni a Szabadság Feszt programját. A rendezvények többségét a bulik és a koncertek teszik ki, de nagy hangsúlyt kapnak az egyéb vicces versenyek és a sportprogramok is.

staff workshop 1

Boda Gergely Zoltán a programsorozat összeállítása során kiemelte: arra kell törekedni, hogy a lehető legtöbb igényt kielégítsék, hogy teremtsék meg a kellemes kikapcsolódás, ugyanakkor az aktív szórakozás lehetőségét is. A margittai városi termálstrand remek helyszínnek bizonyult az elmúlt években, hiszen a programok mellett korlátlan fürdőzésre is alkalmuk lesz a részvevőknek egy szépen megújult környezetben.

halott_penz_2015

Halott Pénz

„A koncertekről már tudni lehet, hogy július 10-én, pénteken a Kowalksy meg a Vega, 11-én szombaton pedig a Halott Pénz élőben lép fel a Szabadság Feszten. A többi zenekarral is megegyeztünk már, de hogy pontosan kikről is van szó, azt a következő napokban jelentjük majd be. Fontos, hogy a harmadik alkalommal szervezett Szabadság Feszt során a jól bevált programokat folytatjuk, de sok újítást is bevezetünk a korábbi részvevők kérésére és a leendő fesztiválozók örömére” – tudatta a fesztivál főszervezője.

Kowalsky meg a Vega

Kowalsky meg a Vega

„A Szabadság Feszt nem hiába lett két év alatt Nyugat-Románia egyik legnagyobb ifjúsági fesztiválja, hiszen páratlan lehetőséget nyújt a fiataloknak arra, hogy elérhető áron, Nagyváradhoz közel, kellemes környezetben és legfőképp jó társaságban töltsenek el egy hosszú hétvégét. A szórakozás mellett komoly szerepet kapnak a szakmai előadások, amelyeken fontos és hasznos információkat kaphatnak az érdeklődők például a továbbtanulásról, az egészségmegőrzésről, az önkéntességről vagy a civil szervezetek világáról és fontosságáról. A fesztivál szervezői idén is mindent megtesznek azért, hogy a részvevők biztonságos helyen jól érezzék magukat” – mondtaBántó Norbert, a VIDIFISZ előző elnöke, az első két Szabadság Feszt főszervezője.

A fesztiválra a négynapos bérletet május 31-éig kedvezményes, mindössze 30 lejes (2000 Ft) áron lehet megvásárolni az erre kijelölt helyeken és személyeknél. Fontos: akik a tavalyi karszalagot még érintetlenül viselik a csukójukon, bármelyik bérletvásárlási időszakban 50 százalék kedvezményben részesülnek! Minden további részlet megtalálható a Szabadság Feszt hivatalos Facebook-oldalán.

A Szabadság Feszt sajtószolgálata