Hogy jó legyen: Szomszédnéniék a Szabadság Feszten

Hogy jó legyen: Szomszédnéniék a Szabadság Feszten

Azért, hogy a Szabadság Feszten mindenki érezze, neki is vannak rekeszizmai, neves humoristák lépnek majd fel, hogy próbára tegyék azokat. Ott lesz például Margittán a nemrégiben Karinthy-gyűrűvel kitüntetett Szomszédnéni Produkciós Iroda is.

A július 9-12. közötti margittai Szabadság Feszten kiemelt szerepet kap a humor. Mint tudni lehet, az idei fesztivál szervezői Humorbajnokságot is hirdettek, hogy lehetőségeket azoknak is, akik eddig esetleg nem állhattak közönség elé, de megvan a tehetségük a szórakoztatásra. Mindemellett olyanok at is meghívtak a fesztre, akik méltán elismertek nemcsak mifelénk vagy az országban, hanem ennek határain túl is.

Szomszedneni

A Szomszédnéni Produkkciós Iroda munkásságát nem szükséges külön bemutatni, hiszen megannyi sikeres fellépést tudhatnak maguk mögött mind Bihar megyében, mind különböző televíziós műsorokban. Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs ott lesz július 11-én, szombaton a Szabadság Feszten és hozzájuk méltó, a rekeszizmokat próbára tevő előadással készülnek. Ugyancsak a jókedvet csalogatja majd elő a stand up comedy másik két jeles képviselője, Kun Zsolt és György Botond is.

A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) harmadik alkalommal szervezi meg a régió egyik legnagyobb magyar ifjúsági fesztiválját Margittán, a város új termálstrandján. Az érdeklődés messze meghaladja az elmúlt években tapasztaltakat. Ez köszönhető annak, hogy az előző két évben sikeres volt a rendezvény, és annak is, hogy idén egy megújult, megszépült környezetben szervezik meg a fesztivált, ami ugyancsak vonzó a fiataloknak. Nem elhanyagolható persze az sem, hogy ebben az esztendőben is olyan neveket, együtteseket hívnak el fellépni július 9-12. között Margittákra, akik és amelyek megérdemelten örvendenek nagy sikernek környékünkön is. Ott lesz a Szabadság Feszten és élőben koncertezik majd a Halott Pénz és a Kowalsky meg a Vega, de mellettük fellép majd a nagyszalontai Wrong Way, a gyulai Wizards, a nagyváradi No Cable, a hajdúszoboszlói Plugin, a szerencsi Roxxon, és ott lesz az erdélyi rap úttörője, Mr. Siid is.

SzF plakat 2015 kicsi

A koncertek után hatalmas bulik is lesznek, a fesztivál ideje alatt összesen hét lemezlovas felel majd a kifogástalan hangulatért.

A Szabadság Fesztre kedvezményes áron, 50 lejért még kaphatók bérletek. A jegyeladási pontok listája megtalálható a www.szabadsagfesztival.eu internetes oldalon.