Tánccal „üldözték” el a farsangot és a telet

Tánccal „üldözték” el a farsangot és a telet

Fantasztikus hangulatban, teltház előtt zajlott le a Let’s Dance Group által szervezett Disney Farsang nevet viselő eseménye.

 Hatalmas érdeklődés fogadta a Let’s Dance Group farsangi bálját, hiszen szombaton teljesen megtelt a diószegi művelődési ház terme kicsikkel, nagyokkal egyaránt. Az esemény hivatalos megnyitóján részt vett Mados Attila polgármester úr is, aki örömét fejezte ki, hogy a településen van egy ilyen lelkes csapat, akik nem csak számos esemény kezdeményezője, hanem az ifjúsági élet és az egészséges életre nevelés mellett moderntánc oktatással is foglalkoznak. A polgármester beszéde után Daróczi Alexandra a tánccsoport vezetője, főszervező és nem utolsó sorban a táncok koreográfusa köszöntötte az egybegyűlteket és köszönte meg mindenkinek, hogy jelenlétével megtisztelték őket, majd kezdetét vette a műsor. Elsőként a legkisebb korosztály mutatta be tánctudását, őket követően pedig a modern hipp-hopp mozdulatai kaptak főszerepet. A rendezvény keretében a helyi Szömörce Néptánccsoport is két tánccal készült és kedveskedett a részvevőknek. A tánc mellett zenei előadás is színesitette a programot, Balogh Vanda énektudásával és hangjával kápráztatta el a nézőket, valamint Hegedűs Szabolcs aki gitárral kísérte az énekest. A több mint egy órás műsort követően mindenki egy oklevelet és emléklapot vehetett át.

„Első alkalommal szerveztük meg a bált önerőből a táncosokkal, szülőkkel közösen. Nagy öröm volt számomra látni a sok-sok érdeklődőt és a szebbnél szebb jelmezeket. Ez mutatja igazán, hogy van igény mindarra, amit csinálunk. A táncosaimra pedig nagyon büszke vagyok, hiszen mind nagyon lelkes és tehetséges fiatal” nyilatkozta az esemény kapcsán Daróczi Alexandra.

Az esemény legvégén meglepetésként a tánccsoport tagjai ajándékkal és egy hatalmas öleléssel köszönték meg Alexandrának a sok-sok foglalkozást és figyelmességet, valamint köszöntötték születésnapja alkalmából.

A Let’s Dance Group még számos eseménnyel készül idén, amelyek keretében igyekeznek minél több újdonságot mutatni a résztvevőknek valamint mosolyt csalni minél több ember arcára.