Szabadság Feszt 2018-ban is!

Szabadság Feszt 2018-ban is!

Sokan vártak már erre a bejelentésre: 2018-ban is Szabadság Feszt! Boda Gergely Zoltán a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) elnöke illetve Demián Zsolt, a Margittai Ifjak Köre (MIK) elnöke jelentette be egy szűk, a fesztivált szervező megbeszélésen. A két főszervező elmondta idén sem marad el Partium, Bihar megye legnagyobb ifjúsági eseménye, a Szabadság Feszt. A négy napos eseményt mostmár 6. alkalommal rendezik meg.

A szervezők a programról szokás szerint még nem árultak el pontos részleteket, ami viszont biztos, hogy július 12–15. között tartják meg a fesztivált, illetve a helyszín is ugyanaz, amit a fesztiválozók már kipróbálhattak és megszokhattak, Margitta megyei jogú város új termálstrandja.

A programról egyelőre nem árulunk el részleteket, a fellépőkkel sikerült megállapodnunk, a továbbiakban pedig a szükséges engedélyeket kell megszereznünk. A munka már több mint három hónapja folyik, a margittai önkormányzattal valószínűleg hamarosan aláírhatjuk az újabb partnerségi szerződést is. Az elkövetkező pár hétben a támogatókkal kell megegyeznünk illetve a pályázatok kerülnek leadásra” – mondta el Boda Gergely Zoltán, a VIDIFISZ vezetője, a rendezvény koordinátora.

Demian Zsolt elmondása alapján az idei esemény megszokottan, ám módosításokkal fog megvalósulni. „Amellett, hogy a megszokott ütemben zajlanak az előkészületek illetve a helyszín sem változik, a 2018-as évben újításokat szeretnénk bevezetni és a szabályzat illetve az arculat is nagyban át fog alakulni. Természetesen az előző évek tapasztalataiból kiindulva”

 A főszervezői stáb is hamarosan véglegesül, hiszen ezek az alapok a legszükségesebbek, hogy gördülékenyen haladjanak a szervezési kérdések.  A szervezők ebben az esztendőben is változatos programot állítottak össze, így a fürdőzés mellett napközben számos érdekes és hasznos rendezvényen lehet majd részt venni, esténként pedig koncerteken és bulikban várják a szórakozni vágyókat. A tavalyi hatalmas nagy érdeklődés arra búzdítja a stábot, hogy tovább bővítse a fesztivál színvonalát. A 2018-as cél a 10.000 résztvevő elérése.

A fesztivállal kapcsolatos információkkal ezután folyamatosan jelentkeznek a sajtóban, de azt ajánlják a fiataloknak, hogy kövessék a Szabadság Feszt Facebook-oldalát is, illetve a Vidéki Ifjúsági Szövetség oldalait a legfrissebb tudnivalókért!

 

www.facebook.com/Szabadsagfeszt