Őszi ifjúsági nap

Őszi ifjúsági nap

2016 október 29.-én megrendezésre került az Őszi Ifjúsági Nap, az Örvéndi Fiatalok Szövetsége által. A program a tervezetthez igazodva zajlott le. A program ünnepélyes megnyitóval kezdődött, ahol Ehupov Norbert, az Öfisz elnöke köszöntötte a jelenlevőket, majd Demeter Izabella, illetve Botis Lucian a szövetség alelnökei közölték a résztvevő fiatalokkal a programokat, illetve azt, hogy mi is ennek az eseménynek a fő célja.

A nap a ping-pong versennyel kezdődött, ahol kettes csapatokat alkotva mutatták meg tehetségeiket a résztvevő fiatalok. 7 csapat, azaz 14 személy mérkőztek meg egymással ebben a versenyszámban. Miután a ping-pong rajongók kifáradtak a nagy küzdelemben, kezdetét vette a kártya bajnokság. A kártya nagy kedvelői egyéni tehetségeiket mutathatták meg. 12 kártyakedvelő jelentkezett erre a versenyszámra. 3 csoportot alkotva mérték fel tehetségüket a kártya nagy kedvelői.

A sportrendezvények után egy kis testi táplálékkal próbáltuk pótolni a leégetett kalóriákat. Mindenki jól érezte magát, jól szórakozott. A délutáni órákban a szövetség két alelnöke eredményt hirdetett. Díjazták a három legjobb versenyzőt. A nyertesek oklevélben, illetve egy ajándékcsomagban részesültek. A díjkiosztó után szavazásra került sor. A vezetők három filmet ajánlottak fel a résztvevőknek, akik szavazhattak arról, hogy melyik filmet szeretnék megnézni. A nehéz döntéshozatal után jöhetett a filmvetítés, amin több mint 30 fiatal vett részt. Nagyon jól érezték magukat.

A nap megkoronázására egy fergeteges buli vette kezdetét. A profi hang és fénytehnikának köszönhetően egy nagyon jó hajnalig tartó buli vette kezdetét, amin körülbelül 30 fiatal együtt szórakozott.

Tudván, hogy napjaink egyik legnagyobb problémája a mozgáshiány, csapatszellem hiánya, illetve a fiatalok szociális téren való zárkózottsága, úgy gondoljuk, hogy ez a nap egy emlékezetes ifjúsági nap volt, ami segítségével egy kicsit mozgósítani tudtuk az örvéndi és a közeli települések fiataljait.

A program a Vidéki Ifjúsági Szövetséggel közösel került megszervezésre. Az esemény főtámogatója a Communitas Alapítvány volt.

communitas_vizszintes