Lábteniszbajnokság

Lábteniszbajnokság

Programunk december 7. én valósult meg Érmihályfalván. A program célja Bihar megye ifjúsági szervezetinek köreiben egy olyan sportprogram megszervezése volt, amely hiánycikk, de egyben felhívja a figyelmet a sport pozitív hatásaira. A program 11 csapat egyenként 3 ember részvételével, 3 önkormányzat támogatásával illetve 4 önkéntes munkájával valósult meg. Közvetlenül érintettek voltak a programban résztvevők, közvetetten pedig a szervezet tagjai, a bihari magyarság, családok és mindazon személyek akik hallottak a rendezvényről. A program orvosolni próbálta a mozgás hiányát, az egészséges és tiszta versenyszellem kialakítását segítette. A résztvevő fiatalok felismerték a sport pozitív hatásait, a résztvevők megtanultak csapatban versenyezni. A legfontosabb tevékenységek a csapatok toborzása mellett a sorsolások megszervezése, a focipályák elkérése és a dátumok leszögezése volt. Emellett az esemény meghirdetése is fontos szerepet kapott.

A sport népszerűsítése mindig kiemlt figyelmet kap az eseményeinken, valamint a sport által szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét az egészséges életmódra, a csapat és a csapatban való együttműködés fontosságára, az egymás tiszteletére.

Szakmailag felkészült csapatunk, minden felmerülő akadályt sikerült megoldjon így egy nagyon sikeres rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött.

A program támogatója a Communitas Alapítvány Sport Szaktestülete volt.