Régi új vezetőség a VIDIFISZ élén

Régi új vezetőség a VIDIFISZ élén

Pénteken tartotta meg a Vidéki Ifjúsági Szövetség idei beszámoló és tisztújító gyűlését. A rendezvényen az elnöki beszámoló után, egy beszélgetés vette kezdetét, amely az elkövetkező évek terveire tértek ki. Milyen újítások és programok szükségesek megyeszerte a településeken, mivel lehetne továbbfejleszteni a megyei ifjúsági hálót.

A résztvevők egyhangulag elfogadták a beszámolót, majd kezdetét vette az új jelöltek bemutatása, melyet hasonlóképp mindenki támogatott szavazatával.

A régi csapatból Kozák Róbert Vedresábárány alpolgársmestere, a Monospetri és Apátkeresztúri Ifjúsági Szervezet elnöke vállalt további munkát valamint az egyesület 2014-ben megválasztott elnöke Boda Gergely Zoltán. A régi 9 tagú elnökség ezúttal egy 5 fős csapatra csökkent.

Demian Zsolt margittai ifjúsági elnök, a helyi RMDSZ elnöke, a Szabadság Feszt főszervezője vállalta a VIDIFISZ ügyvezető elnöki tisztségét. A szervezet jelenleg egy nővel bővült. Boda Brigitta alelnök képviseli Érmihályfalva és környékét, aki helyi tanácsos, tanárnő a Szabadság Feszt oszlopos tagja és szervezője. Ötödik elnökségi tag, aki ezáltal a szövetség legfiatalabb tagja is egyben, Szegedi Dávid az Érszalacsi Ifjúsági Szervezet elnöke, a BICSISZ ügyvezetője.

Az új csapat ígérete szerint március hónapban ismét feljárja a vidéki településeket és ahol szükséges tisztújítások keretében igyekeznek újraszervezni és újratervezni az ifjúsági életet.

Boda Gergely Zoltán – elnök

Demian Zsolt – ügyvezető elnök

Boda Brigitta – alelnök

Kozák Róbert – alelnök

Szegedi Dávid – Alelnök